top of page
Redaksjonen

En mĂžrkere nyanse av SMART đŸ–€

Oras melder om spennende nyheter. En perfekt sammensetning av eleganse og moderne design. Den unike svart matt SMART berÞringsfri tar ikke bare hygiene, komfort og sikkerhet til et annet nivÄ - den gjÞr det i svart.


Innebygd med Bluetooth-teknologi forbedrer denne stilige kranen ogsÄ sin bÊrekraftighet ved Ä redusere energi- og vannforbruket. FÄs i bÄde klassisk krom og svart matt. De elegante SMARTE kranene er perfekt match til ethvert sofistikert baderom, de er like fornuftig som de er stilig.


Utforsk Oras matte svarte produkter her


Oras matte svarte kraner gjenspeiler personligheten din uten at det gÄr ut over komfort, sikkerhet eller hygiene. Men for oss er svart mer enn en farge: Det er et rikt, varig og ripebestandig belegg for alle kraner, med et design som tÄler tidens tann. Og du kan glede deg over en varig stil.


Tenk deg en kran som oppfyller alle stilkravene dine. I en djerv, markert, matt svart finish. En kran som vitner om topp kvalitet bÄde inn- og utvendig, og som for bestandig endrer synet du har pÄ sanitÊrarmatur. Ved Ä tilby den perfekte kombinasjonen av estetikk, sammenkoblingsmuligheter og intelligens. Til et kjÞkken eller bad som garantert blir lagt merke til.


BAD

Til bad som er designet for Ă„ inspirere

Enten du trenger en ettgrepskran med brukervennlige funksjoner eller bare vil ha wow-faktor, har vi lĂžsningen for deg. VĂ„re matte svarte baderomskraner har varierte designmuligheter, selv med begrenset plass, og kombinerer brukervennlighet og estetikk.

  • Klassisk design som passer til ulike stiler pĂ„ badet

  • Økoknapp tilgjengelig pĂ„ Oras Vega servantkraner


Oras dus

SMART

SMART og hygienisk

Med Oras Electra berÞringsfri kran i matt svart kombinerer vi det nyeste innen berÞringsfri teknologi med slÄende design.



BluetoothŸ -tilkobling og Oras App gir deg enkel tilgang til kraninnstillingene for Ä spare sÄ mye vann og strÞm som mulig.

  • Økovennlig – kutt vann- og strĂžmforbruket med opptil 50 %

  • BerĂžringsfri funksjonalitet for optimal hygiene

  • Kan styres med Oras App


DUSJ

FĂ„ en personlig dusjopplevelse

FĂ„ en gjennomfĂžrt matt svart stil pĂ„ hele badet. Ta en deilig regndusj hver dag med Oras Nova dusjsystem i matt svart – alltid komfortabelt og trygt. Oras Nova termostat er designet for Ă„ gi deg akkurat den temperaturen du vil ha og samtidig sĂžrge for sikkerhet, med antiskĂ„ldingsteknologi.

  • AntiskĂ„ldebeskyttelse for Ăžkt sikkerhet

  • Øko-mengdekontroll for en bĂŠrekraftig dusjopplevelse


KJØKKEN

Utformet for Ă„ gi ethvert kjĂžkkenmiljĂž et lĂžft

Uansett om du er alene, sammen med familien eller har invitert en stĂžrre gruppe, er det store sjanser for at festen ender pĂ„ kjĂžkkenet – og en matt svart kjĂžkkenkran vil definitivt gi et hint av eleganse som fĂ„r kjĂžkkenet ditt til Ă„ skille seg ut.

  • Ulike designmuligheter (med hĂžy eller lav tut)

  • Oras Twista: Svingbar tut og sidehendel for enkel, elegant funksjonalitet.

  • Oras Vega: Klassisk buet tut og praktisk oppvaskmaskinventil for optimal komfort og funksjonalitet.







Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page